Hydrauliikka

Laaja valikoima hydrauliikkatuotteita | Pori

Hydrauliikkaletkut ja -liittimet

Löydät valikoimastamme hydrauliikkaletkut ja -liittimet kaikkiin käyttökohteisiin. Myymme Hydroscandin laajaa valikoimaa ja tuotteita on saatavilla suoraan varastosta laajasti. Hydrauliikkaletkuasennelmat valmistamme saman tien odottaessasi. Saat meiltä myös hydrauliikkanipat, -putkistotarvikkeet ja pikaliittimet – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä ›

Hydrauliikkakomponentit

Meiltä saat erilaiset hydrauliikkakomponentit heti varastosta. Edustamme alan tunnettuja merkkejä, valikoimamme koostuu muun muassa seuraavien toimittajien hydraulikomponenteista:

Mikä tarpeesi onkaan, kerro siitä meille: myymme hydrauliikkaventtiilit, -pumput, -moottorit, -sylinterit ja -koneikot. Valikoimastamme löydät myös öljynjäähdyttimet, paineenmittauslaitteet, palloventtiilit ja paineakut. Autamme suunnittelemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan hydrauliikan!

Hydrauliikan kunnossapito, korjaus ja huolto

Valtavan tuotevalikoimamme lisäksi saat Porin Hydrotekniikalta hydrauliikan kunnossapito- ja huoltopalvelut ammattitaidolla. Alueen teollisuusyrityksille tarjoamme kokonaisvaltaisen hydrauliikkajärjestelmien huollon ja elinkaaren hallinnan turvaamaan tuotantoprosessien jatkuvuuden.

Mitä tarvitsetkaan hydrauliikan saralla, ota yhteyttä tai poikkea myymäläämme Poriin! Ammattilaisemme palvelevat.

Ota yhteyttä ›

Hydrauliöljyt ja suodattimet

Tarvitsetko hydrauliöljyä tai suodatinta? Meiltä hydrauliikan painesuodattimet, paluusuodattimet, huohottimet, täyttökorkit, mittalasit ja muut säiliövarusteet. Kysy lisää!

Öljynimeytystuotteet

Öljyvuodon sattuessa kohdallesi saat meiltä mukaan imeytysmatot, imeytyshiekat sekä muut puhdistusvälineet.

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Päivystys 24/7