Laakerit ja voimansiirto

Laakerit ja voimansiirto | Pori

Varastovalikoimastamme löytyy ratkaisut laakerien ja voimansiirron ongelmiin. Valikoimastamme löydät esimerkiksi:

  • Urakuulalaakerit
  • Neulalaakerit
  • Kartio- ja lieriörullalaakerit
  • Painelaakerit
  • Laakeriyksiköt
  • Liukulaakerit (Pronssi ja PTFE pinnoitetut)
  • Nivellaakerit ja nivelpäät
  • Ketjut ja ketjujen liitostarpeet

Tarjoamme laajan valikoiman laakerointi- ja voimasiirtoratkaisuja erilaisiin käyttötarkoituksiin eri hintaluokissa. Löydät meiltä myös rasvat ja öljyt voimansiirtoon.

Poikkea käymään tai soita, niin autamme valitsemaan parhaiten tarpeisiisi sopivat tuotteet!

Ota yhteyttä

 

Brändit

Japanilainen KOYO-tuotemerkki kuuluu maailman johtaviin laakerimerkkeihin 100 vuoden kokemuksella. Laadun takeena on oma tuotantoteknologia ja tuotekehitys. Nykyinen tuotevalikoima kattaa lähes kaikki laakeroinnin sovellusalueet teollisuuden tarpeisiin. Uusimpana kehitysaskeleena Koyo on esitellyt JHS (JTEKT Hyper Strong)-tuotesarjan pallomaisista rullalaakereista, jotka tarjoavat jopa nelinkertaisen kuormituskapasiteetin perusmalleihin verrattuna.

ROLLWAY-brändi edustaa Regal Rexnord -konsernin laakerivalmistusta yli 100 vuoden kokemuksella. ROLLWAY-tuoteohjelma kattaa suurimman osan vakiolaakerimalleista sekä sovelluskohtaiset erikoislaakerit, kuten esim. ruostumattomat laakerit, telalaakerit, täysrullalaakerit sekä täryseulalaakerit. Uutena tuoteryhmänä on pallomaisten rullalaakerien GMEX-sarja korotetuilla kantavuusluvuilla.

Technymon-liukulaakereita on valmistettu Italiassa vuodesta 1990. Päätuotteina ovat itsevoitelevat PTFE-laakerit, POM-pinnoitteiset laakerit, termoplastiset materiaalit sekä jälkivoideltavat pronssilaakerit, CuSn10Pb10. Tuotanto-ohjelmaan kuuluvat lieriömäiset holkit, laipalliset holkit, painelevyt, nauhat ja erikoistuotteet.

Korealaisia JIB-laakeriyksiköitä on valmistettu yli 30-vuoden ajan ja se on kasvanut yhdeksi maailman suurimmista laakeriyksikkövalmistajista. Jatkuva tuotekehitys ja panostukset laatuun ovat vakuuttaneet markkinat vuosien varrella ja JIB-laakeriyksiköitä tavataan jo yli 50 maassa – niin Euroopan kuin Pohjois-Amerikankin markkinoilla.

Challenge Power Transmission tarjoaa kokonaisvaltaisen tuoterepertuaarin korkealaatuisia voimansiirtotuotteita kaikkiin käyttökohteisiin. Kytkimet, vaihteistot, moottorit ja hinha- sekä ketjukäytöt ovat nykyisin Megadyne-konserniin kuuluvan yrityksen ydinalaa.

Valikoimistamme löydät myös Schaefflerin tuotteet (FAG, INA) sekä Japanilaisen Nachin laakerivalikoima. Toimitamme myös edullisempia vaihtoehtoja esimerkiksi maatalouskäyttöön ja koneenvalmistajille – laadusta tinkimättä.

Otamme hoidettavaksemme myös komponenttien etsinnän puolestasi - brändistä riippumatta.

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Päivystys 24/7