Tarvikkeet

Hydrauliikka- ja muut tarvikkeet Porin Hydrotekniikalta

Etkö löytänyt etsimääsi muista tuotekategorioistamme? Saatat löytää sen täältä!

Työkalut

Valikoimastamme monenlaiset työkalut esimerkiksi hydrauliikka-asennuksiin. Käsityökaluista varastoimme ja edustamme useita alan tunnettuja ja hyväksi havaittuja brändejä, esimerkiksi Wareco, Knipex, Wiha, Irega. Edustamme myös BVA-Hydraulicsin laadukkaita tuotteita. BVA:n tuote-ohjelmasta löytyy kattava valikoima sylinterejä ja pumppuja lisävarausteineen.

Ota yhteyttä ›

Valaisimet

  • Olightin huipputehokkaat LED-käsivalaisimet, joissa yhdistyvät valoteho, tyylikkyys, korkea laatu ja huippuominaisuudet. Valikoimassa erilaisia valaisimia eri käyttötarkoituksiin.
  • Laadukkaat ja ensiluokkaiset Lumilight-tuotteet, joissa käytetään hinta-laatusuhteeltaan parhaita komponentteja. Tuoteperheessä muun muassa tehokkaita akkukäyttöisiä LED-otsavalaisimia, 18650-akkuja sekä latureita.
  • Purelux-tuotteet: laadukkaat LED-työvalot sekä edulliset tasku- ja otsalamput. Työvaloja on saatavilla pyöreitä, suorakaiteenmuotoisia ja eripituisia LED-paneeleja.

Teollisuuskemikaalit

Valikoimassamme on muun muassa saksalaisen Weiconin lukitteet, liimat, komposiitit, korjausmassat ja tekniset sprayt. Myymme myös Mastonin kattavan valikoiman teknokemian ratkaisuja vaativaan ammattilaiskäyttöön ja Pentisol-tuotteet teollisuuteen, autoiluun, elintarviketeollisuuteen ja kotitalouksille (mm. vuokasprayt, spraymaalit, pesu- ja puhdistusaineet).

Työkäsineet

Varastossamme on laaja valikoima erilaisia työkäsineitä, edustamme muun muassa suosittuja Hand1A-käsineitä. Mikäli etsimääsi ei löydy suoraan varastostamme, tuotteita on myös tilattavissa maahantuojan laajasta valikoimasta.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Päivystys 24/7